Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

14.06.2014

НЕТ ИС САТ и МИТ Прес на благотворителен маратон

arrow down

На 8-ми юни се проведе второто издание на корпоративната щафета, организирана от клуб за бягане „Бегач“ и известна банка в подкрепа на проекта на УНИЦЕФ „Най-добър старт за всяко дете“ за развиване на мрежа от Центрове за майчино и детско здраве. За пръв път в състезанието се включи и представителен отбор на НЕТ ИС САТ. В конкуренцията на 107 добре подготвени отбора от различни компании щафетата на НЕТ ИС САТ завърши на 33 място, с отлични изгледи да подобри този резултат догодина. "Мениджър" се класира на 37 място от 107 отбора в благотворителния маратон.

Маратонците на "Мениджър" прекараха най-тежкия работен ден в „Бизнес парк София“, като избягаха 16 км в благотворителната корпоративна щафета Postbank Business Run. Гергана Георгиева, Елица Николова, Кръстин Димитров и Петър Добрев завършиха маратона на 37 място със силна самокритика и обещание да не ползват никакъв транспорт, освен колела, до работното си място оттук нататък. В състезанието участваха 107 отбора от 63 фирми. Победител в Postbank Business Run 2014 е отборът на SAP Labs със забележителното време 1:01:30,12. Втори са CHAHOV OOD, трети Адвокатска кантора Манчев и Рътков.

Всеки от четиримата представители в отбора трябваше да пробяга по 4 км и да предаде щафетата. Гергана и Елица са сред малкото дами в първите 40 финиширали отбора – само 24 от 160 участника.

30 процента от приходите от таксите от 200 лева на отбор от събитието ще бъдат дарени за каузата на УНИЦЕФ в партньорство с Пощенска банка „Най-добър старт за всяко дете“ за развиване на мрежа от центрове за майчино и детско здраве. Набраните средства от събитието са над 9000 лева.

Предишна новина

Следваща новина