Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

VM Finance Group

Търсене

Съвет на директорите

Стратегически поглед в бъдещето

arrow down

Устремени сме към дългосрочно стратегическо развитие и надграждане на обхвата на предлаганите продукти и услуги, към интегриране на иновативни технологии и дигитализирани операции. Заедно следваме нашата визия за непрекъснато подобрение, модернизация и стремеж към оперативно съвършенство. Тези принципи ръководят действията ни всеки ден, гарантирайки дългосрочния успех на ВМ Финанс Груп.

Стратегически партньор в работата на Съвета на директорите е постоянно действащият Съвет корпоративни политики, чиято функция обезпечава нормативното съответствие и контрол.

Александра
Мирчева

Председател на Съвета на директорите

quote mar

Характеризират ни дългогодишните международни партньорства с водещи световни компании и организации и експертизата, която прилагаме, въвеждайки нови подходи и модерни практики на работа, които развиват бизнеса и средата на пазара.

linkedin
board

Асен
Асенов

Член на Съвета на директорите

quote mar

За нас най-добрата инвестиция е в знанието и това ни прави уверени и способни да управляваме енергията на промените, и да бъдем успешни. Вярваме, че да правим бизнес не е състезание, а достойна кауза, към която да привлечем нашите деца и която да завещаем на техните деца.

linkedin
board

Ивайло
Анков

Член на Съвета на директорите

quote mar

Въвеждаме добри международни практики, иновативни решения и организационно съвършенство, които ни водят до отлично изпълнение на пазара и доволни партньори и клиенти.

linkedin
board