Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

VM Finance Group

Търсене

Медиен бизнес

МИТ Прес

arrow down

Играем важна роля в информирането на обществото, чрез създаване на качествено съдържание и организиране на значими събития

Основаваме издателство МИТ Прес през 1998 г. Издатели сме на списание „Мениджър“ – печатна медия насочена към мениджърите, предприемачите и инвеститорите в страната, както и на специалните годишни издания „Жената е“ и „Първите в бизнеса“.

Под бранда на „Мениджър“ провеждаме и най-престижния конкурс, отличаващ постиженията на бизнес лидерите в България, „Мениджър на годината“. МИТ Прес развива и интернет сайтовете „Мениджър Нюз“ (новинарски сайт с бизнес насоченост), „Обекти“ (сайт за популярна наука) и „Новите родители“ (посветен на мисията да бъдем родители). Ежегодно провеждаме събития, посветени на актуални и значими за бизнеса и обществото ни теми – Фарма форум, Зелен форум, Индекс Щастието на нацията, Отговорни производители, Банково-финансов форум и мн. др. МИТ Прес е член на IAB Bulgaria.

Медиен бизнес

arrow-left
arrow-right