Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

VM Finance Group

Търсене

Маркетинг и реклама

А Теам

arrow down

Уникалните ни идеи правят марките желани и запомнящи се

А Теам е комуникационната ни и маркетинг агенция, предлагаща ATL, BTL и дигитални услуги за едни от най-успешните бизнеси в България, която създаваме през 1997 г. Креативните и иновативни решения в социалните мрежи и дигиталната среда са само част от дейността ни. Като лидер в сферата на BTL решенията реализираме едни от най-добрите услуги в национален мащаб чрез своя собствена мрежа и сме сред най-опитните агенции в областта на ATL, създавайки творческа продукция и медийно производство. А Теам е асоцииран член на Българската асоциация на комуникационните агенции и днес сме сред утвърдените агенции на българския пазар, носител на редица отличия от едни от най-авторитетните фестивали в България – ФАРА и Effie.

Сред успешните марки, за които създаваме запомнящи се кампании са Gordon`s, Moet&Chandon, World class, Borges, J&B, Johnnie Walker Red Label, Tullamore D.E.W., Glenfiddich, Саяна, Pierre Fabre, Plasmon, Unicredit Bulbank, Асоциация на търговските на строителна техника, Българска болнична асоциация, КИА и др.

Маркетинг и реклама

arrow-left
arrow-right