Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

VM Finance Group

Търсене

Предплатени корпоративни решения

Edenred

arrow down

Улесняваме ежедневието и подобряваме благосъстоянието на служителите в България, като помагаме на своите корпоративни клиенти да мотивират екипите си

Създаваме компанията MeNew/Меню през 2009 г., която през 2013, след подписване на Joint Venture партньорство с Edenred, става Идънред България. Лидер сме на българския пазар в областта на предплатените корпоративни услуги, в емитирането и разпространението на ваучери за услуги. Нашите решения включват ваучери за храна, ваучери за подарък, предплатени карти и други персонализирани услуги за мотивация и задържане на служители, партньори и клиенти.

Над 250 000 служители и над 2 500 корпоративни клиенти в момента използват услугите на Идънред в България, като над 10 000 търговски обекти в цялата страна приемат нашите решения. Ние сме част от световния лидер в предплатените корпоративни решения Идънред, който присъства в 46 страни по света. Мрежата на Идънред включва над 900 хил. корпоративни клиенти, 50 млн. индивидуални потребители и 2 млн. партньорски търговски обекти.

Наши клиенти в България са много от големите български и чуждестранни компании като, А1, Съдърланд България, Телъс, Сенсата Технолоджис България, Софарма Трейдинг, Либхер, DHL, БНП Париба, Фантастико, Порше България, ОМВ, Ромпетрол, и др.

Предплатени корпоративни решения

arrow-left
arrow-right