Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

VM Finance Group

Търсене

Награди и признания

Успехите насърчават предприемаческия ни дух

arrow down

2021

Делион и А Теам създават изкуство, оценено като Best practice от глобалния тийм на William Grant & Sons

quote mar
През 2021 г. брандът Glenfiddich създава The Grande Composition – поредица от колаборации с артисти в 19 държави по света, включително България, Южна Африка, Ниге­рия, Полша, Великобритания, Германия, Испания, Израел и ОАЕ. Те трябва да претворят и облекат изящната опаковка на Glenfiddich в емблематично за всяка държава произведение на изкуството. По този начин Glenfiddich създава гло­бална колекция от шедьоври, които преплитат богатата история на марката с местната култура, оживени чрез стила на всеки отделен артист.

Делион, която представлява емблематичния бранд в България, се довери за креативното предложение за българския пазар на екип от професионалисти от А Теам. Тяхната мисия е да представят българската традиция чрез съвременен художествен прочит на глаголицата.

award icon
award

2021

Авенди и А Теам с награда от Moët Hennessy

quote mar
Тази година, по време на Европейската дистрибуторска среща на Moet Hennessy, регион Централна и Източна Европа, бяха връчени общо 8 награди в 8 различни категории.

В надпреварата се включиха 30 държави и 1700 проекта, като до финала на всяка категория стигнаха по двама финалисти.

България, в лицето на Авенди, взе участие в категория Best E-Retail Push с проекта Launch Chandon Garden Spritz & Seewines, за който си партнират с А Теам. На финала ни опонираше Естония, но наградата бе спечелена от Авенди. Така екипът на Авенди за пореден път доказа, че е част от новите тенденции в световен мащаб.

award icon
award
award icon
award
arrow-left
arrow-right

2021

Делион с признание от Progressive Awards

quote mar
Делион получи признание за работата на екипа си от престижните годишни награди Progressive Awards. J.J.Whitley Gin спечели награда в категория „Най-добър нов продукт Алкохол".
Победителите бяха отличени след 3-месечно гласуване, проведено сред мениджъри на компании от бързооборотния бранш. Гласуващите трябваше да изберат по един от всички финалисти в 13-те категории. Общо 12 500 имейли с уникален линк за гласуване бяха разпратени всяка седмица в периода 28 юни-30 септември.

award icon
award
award icon
award
arrow-left
arrow-right

2017

А Теам с награда за "World Class Bulgaria 2017"

quote mar
Най-авторитетният конкурс за ефективност в рекламата - Effie България, отличи A Team, за иновативния й подход при реализирането на кампанията “World Class Bulgaria 2017”. Агенцията грабна бронзово отличие на официалната церемония за връчване на наградите в София.

A Team участва за първи път в надпреварата и печели приз. "Включихме се в най-оспорваната категория "Стоки" и преминали първоначалното сито, се състезавахме с много големи компании със сериозни и тежки маркетингови бюджети. Фактически, ние бяхме най-бутиковите и малки по мащаб. Много сме щастливи, че усилията ни бяха забелязани“, коментира Христина Ванчева, управляващ директор на A Team.

Кампанията, за която агенцията беше отличена, е реализирана за Avendi. "Diageo Reserve World Class Bulgaria 2017" е българското издание на най-престижното световно състезание за умения в областта на барманството. България участва в него за трета година. В кампанията си за популяризиране на събитието A Team подхожда различно, като създава риалити шоу за финалистите, излъчвано само в дигиталните канали.

Наградите Effie България се организират от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) и тази година имат десетгодишен юбилей. Журито се състои от представители на рекламодатели, на рекламни агенции, медии, агенции за изследвания, независими експерти. Подборът и броят на членовете на журито гарантира както висок професионализъм и експертиза в различни сфери, необходими за оценяване на заявките, така и обективност и безпристрастност на оценките.

award icon
award

2017

Авенди с две награди от Diageo

quote mar
През изминалата седмица в Братислава се проведе партньорска конференция на Diageo, на която екипът на Авенди получи награди в 2 категории (като бяха номинирани в още 3) от общо 7 (Premium core, Reserve, On-trade, RTC, Capability, Innovations, M&E):

- Excellence in Innovations (Постижения в Иновациите) – за отличните резултати, които Авенди постигна с Johnnie Walker Red Rye Finnish във всички канали – On-trade, Off-trade, KA, digital, BTL.

- Best progress in Measurement and Evaluation (Най-добър прогрес в измерването и оценяването на търговски и маркетингови активности) – компанията получи тази награда за втори пореден път, което е повод за гордост, тъй като тя е в област, която се припознава от тях и Diageo като ключова, а именно – Ефективност.

award icon
award
award icon
award
award icon
award
award icon
award
arrow-left
arrow-right

2015

Авенди с награда "TRUE LEADERS"

quote mar
За трета поредна година инициативата TRUE LEADERS на ICAP България награждава 75 български компании, които едновременно отговарят на критерии за печалба, увеличение на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност. Една от отличените компании тази година е Авенди.

ICAP Bulgaria, част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, за трета поредна година отличава водещите компании в България, с наградите “TRUE LEADERS”. Събитието се състоя на 8 декември 2015 г., в зала Rainbow Plaza, София с участието на повече от 200 представители на Висш мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и държавни институции. 
 
Институцията “TRUE LEADERS” отличи за трети път в България всички компании, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии, без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване. Наградените компании отговарят на следните критерии: 
  • Сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2014
  • Увеличили броя на своя персонал (2014 спрямо 2013)
  • С висока кредитна оценка (ICAP Credit Score B2-A1)
  • Лидер в своя сектор

award icon
award

2014

Авенди е дистрибутор на годината на HiPP за 2014

quote mar
На 13 Октомври, на официална церемония в  музей Албертина, разположен в двореца на ерцхерцог Албрехт в центъра на Виена, Авенди беше отличена за трети път с приза „Дистрибутор на годината“ от дългогодишния си партньор и най-голям производител на БИО детски храни в света – HiPP. 

Наградата се връчва от четири години насам, като победителят се излъчва сред 30 дистрибуторски компании от Централна, Източна Европа и Азия, на база цялостно представяне в три ключови категории – „Most reliable Customer”, “Best Performance in Key Categories” и  “Best Sales Increase 2014”.

Освен голямата награда, Авенди спечели и първо място в категория “Best Performance in Key Categories”.

award icon
award
award icon
award
arrow-left
arrow-right

Покажи още

arrow down

Продължи към