Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

Награди и признания

Успехите насърчават предприемаческия ни дух

arrow down

2021

Делион и А Теам създават изкуство, оценено като Best practice от глобалния тийм на William Grant & Sons

quote mar

През 2021 г. брандът Glenfiddich създава The Grande Composition – поредица от колаборации с артисти в 19 държави по света, включително България, Южна Африка, Ниге­рия, Полша, Великобритания, Германия, Испания, Израел и ОАЕ. Те трябва да претворят и облекат изящната опаковка на Glenfiddich в емблематично за всяка държава произведение на изкуството. По този начин Glenfiddich създава гло­бална колекция от шедьоври, които преплитат богатата история на марката с местната култура, оживени чрез стила на всеки отделен артист.

Делион, която представлява емблематичния бранд в България, се довери за креативното предложение за българския пазар на екип от професионалисти от А Теам. Тяхната мисия е да представят българската традиция чрез съвременен художествен прочит на глаголицата.

award
award icon

2021

Авенди и А Теам с награда от Moët Hennessy

quote mar

Тази година, по време на Европейската дистрибуторска среща на Moet Hennessy, регион Централна и Източна Европа, бяха връчени общо 8 награди в 8 различни категории.

В надпреварата се включиха 30 държави и 1700 проекта, като до финала на всяка категория стигнаха по двама финалисти.

България, в лицето на Авенди, взе участие в категория Best E-Retail Push с проекта Launch Chandon Garden Spritz & Seewines, за който си партнират с А Теам. На финала ни опонираше Естония, но наградата бе спечелена от Авенди. Така екипът на Авенди за пореден път доказа, че е част от новите тенденции в световен мащаб.

award
award icon
award
award icon
arrow-left
arrow-right

2021

Делион с признание от Progressive Awards

quote mar

Делион получи признание за работата на екипа си от престижните годишни награди Progressive Awards. J.J.Whitley Gin спечели награда в категория „Най-добър нов продукт Алкохол".
Победителите бяха отличени след 3-месечно гласуване, проведено сред мениджъри на компании от бързооборотния бранш. Гласуващите трябваше да изберат по един от всички финалисти в 13-те категории. Общо 12 500 имейли с уникален линк за гласуване бяха разпратени всяка седмица в периода 28 юни-30 септември.

award
award icon
award
award icon
arrow-left
arrow-right

Покажи още

arrow down

Продължи към