Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

VM Finance Group

Търсене

Образование

АВС Детски център

arrow down

Осигуряваме ранно детско образование и грижи в международна среда, според най-високите академични стандарти

ABC Детски център отваря врати през 2008 г. и оттогава се разрастваме като верига от Международни образователни детски градини.

Прилагаме най-високите академични стандарти в предучилищна възраст за деца от 2 до 6 години, предоставяме услуги на международната и българската общност в София. ABC e oбразователна институция с утвърдена репутация, през която са преминали 600+ деца от различни държави и култури. Родителите обичат международния ни облик, защото осигуряваме уникална атмосфера, обединяваща повече от 40 националности от цял свят, събрани в уютна семейна среда.

В АВС Детски център работим в сътрудничество със Софийския университет „Св. Климент Охридски“ – Факултет по науки за образованието и изкуствата, катедра „Предучилищна и медийна педагогика“, обслужваме посолствата и участваме в различни европейски и международни програми за образование. Член сме на COBIS (Съвета на британските международни училища) – истински белег на високо качество в мрежата на международните училища.

Образование

arrow-left
arrow-right