Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

16.03.2011

АВС и Екопак се обединиха за Зеленото бъдеще на Земята

arrow down

Организацията по оползотворяване на отпадъци от опаковки "Екопак България"АД дари 4 тройки контейнери за разделно събиране на отпадъце на "ABC Детски център". Инициативата е част от екопрограмата на ABC "Зеленото бъдеще на Земята". "Екопак" подари и 6 кошчета,изработени от екологични материали във формата на делфин, жаба и мече, за двора на детската градина, които да възпитават децата в отговорно отношение към околната среда.

 

"ABC Детски център" е първото детско заведение, с което "Екопак" стартира инициативата си. Децата от "ABC Детски център" от мънички са обучавани на разделно изхвърляне и оползотворяване на отпадъци. Родителите също са приобщени към идеята и носят в центъра опаковки, списания, кутии, картони и др. Малките пръстчета на децата ги претворяват в прекрасни артистични творби. Гости на събитието бяха Тодор Бургуджиев, изпълнителен директор на "Екопак", и Иво Петров, изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на ВМ Финанс Груп АД.

Предишна новина

Следваща новина