Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

VM Finance Group

Търсене

01.07.2024

AVENDI спечели най-престижната награда „Партньор на годината“ на DIAGEO за 2024-та

arrow down

Eкипът на Avendi получи най-престижна награда на DIAGEO за 2024-та – "Партньор на годината". За трети път компанията печели това почетно отличие, което се присъжда на най-успешния партньор на Diageo, на "Годишната партньорска конференция" за регион Източна Европа, която включва повече от 30 държави от  Централна, Източна Европа и Азия.

Престижното корпоративно отличие „Партньор на годината“ се връчва за открояващото се холистично представяне на партньора, което обхваща най-добре основните стълба на Diageo: изключителни дългосрочни взаимоотношения, цялостно представяне, устойчиви финансови резултати, бизнес развитие, култура и зрялост на партньора. 

Наградата се дава чрез номинация и решение на топ мениджмънта на Diageo. За партньорите на Diageo да получат тази награда е най-голямото отличие, а тя е и най-строго пазената тайна на събитието, което тази година се проведе в слънчевия Сплит, Хърватска.

Екипът на Avendi e изключително горд за признанието, защото то е и „заявка за стратегическо партньорство и инвестиции в бъдещето“, по думите на Александра Мирчева, Изпълнителен директор на VM Finance Group. „Това признание идва в най-правилния момент за нас, в годината, в която VM Finance Group навършва 30 години на пазара. Наградата е за хората в компанията и екипите, които притежават смелост, мечти и доставят резултати“. 

Avendi печели наградата за пръв път през 2006-та г. и става първата наградена компания в региона. През 2011-та й се връчва повторно, и отново е първата, на която се присъжда за втори път.  А тази година Аvendi е първата компания, на която е присъдена за трети път. 

 

Предишна новина