Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

VM Finance Group

Търсене

29.03.2021

Obekti.bg стартира подкаст Ти и науката

arrow down

Сайтът „Обекти“, част от „МИТ Прес“ ООД, стартира „Ти и науката “ – подкаст, който ще се стреми да предизвика умовете на своите слушатели и да даде платформа на науката в услуга на ежедневието на хората.

От март екипът на изданието влиза в нова роля. Наред с научнопопулярните публикации, които сте свикнали да четете на www.obekti.bg, в аудио формат ще бъдат представени дискусии на актуални теми от сферите на психологията, медицината, науката, технологиите и космоса.

 
Водещ на подкаста е Диана Узунова, която има дългогодишен опит като радио журналист, а негови гости ще бъдат експерти от различни области. Те не само ще коментират важните за науката теми, но и ще споделят ценния си опит с вас.

 
Подкастът „Ти и науката“ се излъчва ежемесечно, като първият епизод „Ваксините, COVID-19 и имунният отговор на нашето тяло“ с гост проф. д-р Доброслав Кюркчиев, началник на Лаборатория по Клинична имунология към УМБАЛ “Св. Иван Рилски", може да бъде слушан във всяка една от четирите популярни платформи:

Spotify

SoundCloud

Anchor

Pocket Casts

 
 В Епизод 1 ще научите как работят ваксините срещу COVID-19, защо е важно да се ваксинираме, кои са най-големите опасения, свързани с тях, и какъв имунен отговор би бил достатъчен, за да сложи край на сегашната пандемия.

Предишна новина

Следваща новина