Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

VM Finance Group

Търсене

06.06.2021

"Щастието на нацията" - от сп. Мениджър

arrow down

На 10 юни 2021 г. в  2020 Event Space – бул. „България“ №1, от 14:00 ч., ще се проведе Трети обществен разговор „Щастието на нацията“.

Предстои да разберем какви са резултатите от „Индекс на щастието“ – единственото национално представително изследване, посветено на щастието в България, което се реализира за трета поредна година по задание на списание „Мениджър“. Допитването е национално и представително, извършва се по специалната методология на т.нар. Индекс на щастието/Брутно национално щастие, разработена от The Happiness Alliance. 

Стойностите по всеки от показателите ще бъдат представени от социолога Живко Георгиев и поставени на обсъждане и анализ в дискусионната част на събитието. Ще разберем дали и как се е променило общностното и личното разбиране за щастие и какво ни прави по-щастливи днес, ще поговорим и за това как се промени през изминалите месеци представата за щастие на работното място. Ще отговорим на въпроса, можем ли да тренираме своето щастие и кои са малките трикове за това да се чувстваме всеки ден щастливи.

Специален участник в дискусионната част на форума е Н.Пр. Кристина Кувая-Ксантопулос, посланик у нас на Република Финландия – държавата, която за четвърта поредна година е обявена за най-щастливата страна в света според Световния доклад за щастието на ООН. 

По време на събитието студенти от Националната художествена академия ще рисуват на живо и чрез своето изкуство ще ни разкажат какво е щастието за тях.

 

Повече информация, програма и регистрационна форма за присъствие търсете ТУК.

Предишна новина

Следваща новина