Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

26.04.2014

МИТ Прес участва за трета поредна година в „Да изчистим България за един ден“

arrow down

Екипите на изданията на МИТ ПРЕС ООД – списание „Мениджър” и информационните сайтове „Мениджър Нюз” и „Обекти”, за трета поредна година се включиха в националната инициатива на bTV Media Group „Да изчистим България за един ден”. Един от големите паркове в София – Борисовата градина – стана по-чист, след като обединихме усилия с колеги и приятели от „Мусала Софт”, които също подкрепят каузата.

Почистихме гористата местност на градината откъм посолството на Руската федерация. Зеленият терен се намира между булевардите „П. К. Яворов”, „Драган Цанков” и „Стоян Михайловски”. Събрахме се в 11 ч. и се разпръснахме в него. Няколко часа по-късно той стана по-чист и приятен за хората, които редовно се разхождат или бягат за здраве по пътеките му. Открихме и събрахме в чували за отпадъци захвърлени пластмасови и стъклени бутилки, найлонови торби и опаковки, флакони от парфюми, остатъци от играчки, дрехи, чифт дамски ботуши и автомобилна гума. Чувалите струпахме край пътя, откъдето ще бъдат извозени от организаторите на кампанията.

Както всяка година досега, екипите ни се присъединяват към най-голямата доброволческа акция в страната, защото сме уверени, че с общи усилия и мироглед можем да направим България по-чисто и приятно място за живеене и да я поддържаме такава.

Следваща новина