Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

VM Finance Group

Търсене

08.06.2023

История на успеха: Рангел Рангелов

arrow down

Рангел Рангелов има дългогодишен опит в сферата на бързооборотните стоки, заемайки различни мениджърски роли с търговски и маркетинг фурнкции. От април 2023г. изпълнява длъжността Търговски Директор в Мувио Лоджистикс, а кариерата му в структурата на ВМ Финанс Груп стартира 8 години по-рано. Тогава той се присъединява към екипа на Делион и до 2021 г. оглавява Маркетинг отдела на компанията. През 2021 г. Рангел е промотиран на позиция Мениджър Дивизия, допринасяйки за устойчивия и здравословен ръст на бизнеса и подобряването ефективността на търговската дейност.  

Каква е твоята рецепта за успех? 

Успехът за мен е динамичен, като подвижна мишена е - след всяка достигната цел идва следваща и следваща. Вярвам, че най-важно е всеки да следва и постига своите лични цели, а не чужди такива, които в повечето случаи трудно се достигат. 

Какъв е вкусът на успеха? 

Вкусът му най-добре се усеща след много труд и вложени усилия или след неуспешните опити преди това. Също както, когато хапнем нещо сладко, а след нещо горчиво, тогава усещаме сладкия вкус най-силно! 

В какво намираш мотивация за постигане на целите си? 

Емоционалналната ми нагласа като цяло е силно конкурентна, което до голяма степен движи мотивацията ми да бъда част от успешна компания и успешен екип като ВМ Финанс Груп.

В основата на продуктивността ти е ...? 

Умението ми да приоритизирам правилно. Не бих се определил като особено продуктивен, но това, което ми помага е да приоритизирам правилно, фокусирайки се върху нещата, които дават най-големи резултати.

Какво ти дава компанията? 

Възможност да предложа, участвам или реализирам почти всичко, което има бизнес логика. Точно този предприемачески дух и стимулирането на инициативността са сред основните двигатели на постоянния ръст на ВМФГ.

Какво постигаш с постоянство? 

Всичко, за което съм отделил нужното време, отдаденост и усилия. Прогресът за мен е ... неусетен. Смятам, че това важи за всеки и в повечето случаи не усещаме, че ставаме все по-добри с всеки изминал ден.

Кои качества насърчаваш в екипа си? 

Доверието, различните гледни точки, свободното и аргументирано изразяване на мнение.

А, какви качества притежава успешния човек? 

Много са, но определено най-важните качества са тези, които не се учат формално – честност, откритост, увереност, позитивизъм, екипност.

 

Предишна новина

Следваща новина