Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

VM Finance Group

Търсене

18.08.2021

Четете сп. „Мениджър“ по нов начин

arrow down

Стартира новата онлайн платформа ZinZin, която предоставя възможност за четене в дигитален формат. Проектът е създаден по идея на и ще бъде развиван от МИТ Прес, издател на списание „Мениджър“. Чрез ZinZin ще имате удоволствието да четете на предпочитаното от вас мобилно устройство своето любимо издание. Защото ZinZin е качествено нов подход към дигиталното четене, чрез който можете да четете навсякъде и по всяко време любимите броеве на „Мениджър“.

ZinZin предлага удобства, за да бъде четенето приятно и навигативно по всяко време и на избраното от вас мобилно устройство. Само част от новите функционалности са: възможност за отбелязване на важните за вас моменти на всяка страница; интуитивна ориентация в съдържанието на списанието; удобства при четене: възможност за смяна на шрифта или големината на текстовете според вашите предпочитания; избор на дневен или нощен режим на приложението.

Какво още?

След като прочетете новия брой на Мениджър, можете да се насладите на избрани подкаст поредици. Изданието е навсякъде с вас – чрез апликацията ZinZin четете навсякъде и по всяко време. Можете да я изтеглите на своето мобилно устройство от App Store или Google Play и да бъдете с любимото списание дори на места, на които нямате достъп до интернет. За моментите, в които предпочитате да четете от екрана на компютъра си, посетете www.zinzin.bg/ - ZinZin ще ви очарова със своята десктоп версия. Имате възможност и да подновявате бързо и лесно своя абонамент за предпочитан от вас период – за дигиталното издание или в комбиниран между дигитално и печатно издание вариант.

Предишна новина

Следваща новина