Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

VM Finance Group

Търсене

06.01.2023

Авенди в Топ 5 на глобално ниво

arrow down

Компанията Авенди ООД, част от ВМ Финанс Груп АД, приключи последното тримесечие за 2022 г. с изключителен успех.

Благодарение на огромния труд и усърдна работа, екипът на водещата компания в маркетинга и дистрибуцията на бързооборотни стоки, успя да отбележи забележително постижение за месеците Октомври, Ноември и Декември – най-важното тримесечие от календарната година. 

Изказваме поздравления на Авенди – дивизия Напитки, която беше избрана и класирана на финал за най-добро пазарно представяне за DIAGEO – световен лидер в производството на алкохолни напитки, на ГЛОБАЛНО НИВО в категория Scotch & Johnnie Walker, заедно с други 4 държави, от които Колумбия, Централна Америка и Турция. 

ТОП 5 в целия свят е повод за гордост и вдъхновение за целия екип, който непрекъснато затвърждава лидерските позиции на компанията.

През годините Авенди са доказали своя професионализъм и мотивация, покорявайки много върхове. Пожелаваме им една още по-успешна нова година, изпълнена с амбиции, отдаденост и много нови постигнати висоти!

Предишна новина

Следваща новина