Употребяваме бисквитки, за да разберем как използвате нашия уебсайт и да подобрим ефективността му. Оставайки на този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитки.

01.03.2011

След Зеленият кръг „Мениджър” предприе още една екостъпка.

arrow down

След успешния зелен брой на „Мениджър” през февруари, редакцията взе решение списанието да започне да се печата изцяло на рециклирана хартия. Така с всеки брой ще се спасяват от изсичане по 94 дървета.

Минавайки на рециклирана хартия, „Мениджър” още веднъж потвърждава своята социална отговорност пред обществото като показва, че е не само застъпник, но и практически работи и инвестира в зелената кауза, която е сред основните каузи на списанието.

През юни 2010 г. „Мениджър” заедно с Глобул създадохаЗелен кръг от български компании. Досега в него членуват над 70 фирми, сред които „Глобул”, „Пощенска Банка”, „Шел-България”, „Рока-България”, „Рено”, „Екопак”, „Хенкел-България” и др.

Сред учредителите е и „ВМ Финас Груп”. Това е първото неформално зелено движение на българския бизнес с голям потенциал за развитие. Неговата главна идея е, че колкото повече зелени компании има в  България, толковапо-зелена ще бъде и тя самата. Зелена идея е основна не само списанието, но и за Групата като цяло. Печатането на списанието на рециклирана хартия за пореден път показва нейната отговорност към зелените политики.

Предишна новина

Следваща новина